Renew Pure Essential Oil Concentrate

Ihoa syväkosteuttava ja uudistava!

Renew on luonnonmukainen, eteerinen öljysekoitustiiviste 15 ml:n  pullossa. 

INCI: Rosehip Oil, Baobab Oil, Argan Oil, Carrot Seed Essential Oil, Clary Sage Essential Oil, Geranium Essential Oil, Mandarin Essential Oil, Neroli Essential Oil, Bitter Orange Essential Oil, Patchouli Essential Oil

24,90 €

Aromaattisia öljyjä saadaan kukista, lehdistä, hedelmistä, kuorista, pihkasta ja juurista. Erilaisia tuoksuja ja tuoksuyhdistelmiä käytetään aromaterapiassa eri tarkoituksiin. Eteerisillä öljyillä aktivoidaan aromaterapiassa ihmisen kehon ja tunne-elämän tasapainoa ja harmoniaa. Aromaterapia on perinteinen hyvinvointimenetelmä, jonka tarkoituksena on luonnollisella tavalla aktivoida kehoa ja mieltä. 

Kuinka käytät Bellabaci Essential Oil- öljysekoituksia:

Lisää 2 tippaa kosteusvoiteeseen tai kasvoöljyyn 

Lisää kylpyveteen 2-5 tippaa 

Käytä 1 tippa ranteen sisäpuolella, kyynärtaipeessa, korvantaustalla. 

Käytä luonnollisena hajusteena (mieluiten missä se ei altistu auringolle) 

Aromaterapiassa ihon läpi imeytyvät öljyt vaimentavat kipuhermopäätteiden toimintaa, rauhoittavat liikehermoja ja vähentävät hermoston ylitoimintaa. Aromaterapialla on monenlaisia hyödyllisiä vaikutuksia ihmisen verenkiertoon, aineenvaihduntaan ja suojamekanismeihin. Eteerinen öljy imeytyy verenkiertoon ja soluihin 2 minuutin sisällä. Eteeristen öljyjen tiedetään olevan täynnä ravintoaineita, kuten vitamiineja ja antioksidantteja, jotka auttavat kehoa torjumaan hyökkäyksiä auttamalla luontaista immuunijärjestelmää. Tutkimusten mukaan eteerinen öljy vaikuttaa tunteisiin lisäten rauhallisuutta ja tasapainottaen mieltä.