KOULUTUKSET

PALAUTETTA BELLABACI-KOULUTUKSESTA: 

"Bellabaci-hoitomenetelmäkoulutus oli hyödyllinen. Tukee jo olemassa olevia palveluitani ja jatkokouluttautumistani.  Voin suositella koulutusta muillekin hoitotyön tekijöille. Koulutuspäivän materiaalit, käytännön harjoitukset, tarjoilut ja kouluttajan ote saa 10 pistettä!" 

- N.N. -

"Koulutus oli todella hyödyllinen ja siitä sain hyviä eväitä omaan työhön osaksi klassista hierontaa. Voin suositella lämpimästi myös muille terveydenhuollon ammattilaisille. Päivän parasta antia oli uuden oppiminen, uusiin ihmisiin tutustuminen. Päivä oli ihanan rento mutta informatiivinen. Koulutusmateriaali, käytännön harjoittelu, kouluttajan panos ja tarjoilut olivat erinomaiset."

- Sari - 

"Paikan päällä saatu oppiminen ja tekeminen olivat hyödyllistä. Koulutus antaa hyvät valmiudet aloittaa tekemään imukuppihierontoja omassa hoitolassa. Voin suositella koulutusta. Päivässä parasta oli hoidon tekeminen ja itse sen saaminen. Koulutuspäivän järjestelyt ja koulutusmateriaalit olivat täyden 10 arvoiset". 

- Marjo - 

"Koulutus oli hyödyllinen. Otan ehdottomasti hoitorepertuaariin! Koulutuksessa jo puhuttiin, että hoitomenetelmä on hyvä lisä ja työkalu kehonhoitajille. Käytännön koulutuksessa oli aivan ihana saada itse hoitoa. Käytännön tekeminen on ihan ehdoton tällaisissa koulutuksissa. Pidän hyvänä myös sitä, ettei hoitotuotteita ole ihan mahdotonta määrää ja että tuotteiden nimet kuvaavat vaikutuksia. Tarjoilut olivat ihanat. Kouluttaja on ihana, lämmin persoona. Keskustelut karkasivat välillä epäoleellisiin aiheisiin". 

- N.N. - 

BELLABACI-HOIDOSTA SANOTTUA: 

"Lihakset elpyivät turvallisessa ja miellyttävässä Bellabaci-hoidossa. Tunnin kestänyt hoito sai minut aivan nirvanaan! Tehokasta ja rentouttavaa yhtä aikaa."

- Johanna - 

Kiitos rentouttavasta Bellabaci-hoidosta. Hoito oli miellyttävän tuntuinen ja säännöllisellä hoidolla varmasti hyviä tuloksia ihoon ja verenkiertoon. Kiitos! 

- Mirva - 

"Se oli rentouttava hoito. Siihen niska-hartia-pääjumiin. Se oli ihanantuntuinen hoito. Se rentoutti henkisesti. Musta se sopisi hyvin rentoutus-/kivunhoidoksi johonkin esim. kauneushoitolaan." 

- Mervi - 

"Kokeilin ensimmäistä kertaa Bellabaci-kuivakuppaushoitoa niskalihasten kireyden vuoksi. Hoito aloitettiin niska- ja yläselän alueelta, jonka jälkeen hoidettiin kasvot ja kaula. Käsittely oli äärimmäisen rentouttavaa ja pehmensi lihasjännitteitä sekä niskassa että kasvoilla. Illalla nukutti hyvin ja aamulla oli virkeä olo. Menen ehdottomasti uudelleen!" 

- KMS - 

Tule mukaan koulutuksiimme! Saat lisäosaamista ja mainion palvelun hoitovalikoimiisi. Tutustu alla koulutusvaihtoehtoihimme. 

Kokonaisvaltainen Bellabaci-hierontamenetelmäkoulutus, vartalo ja kasvot 

Seuraavat koulutukset järjestetään:                              

la 23.10.2021 kello 9.30 - 18.00 Vantaalla                             

la 20.11.2021 kello 9.30 - 18.00 Jyväskylässä

Koulutus valmentaa Sinusta Bellabaci-hoitomenetelmän ammattilaisen ja voit ryhtyä tekemään asiakashoitoja heti koulutuksen käytyäsi. Koulutuksessa käsitellään koko keho ja kasvot, joten Sinulla on kaikki valmiudet hoitaa omaa asiakaskuntaasi kokonaisvaltaisesti. 

Työskentelemme kurssilla pareittain. Et tarvitse omaa paria, vaan huolehdimme siitä, että osallistujia on riittävästi. Hoidamme toinen toisemme, joten koet itsekin, miltä hoito tuntuu ja opit oikeat tekniikat. Kurssin painopisteenä on itse tekeminen käytännön harjoittelun avulla ja oikean tekniikan oppiminen. 

Koulutuksen hintaan sisältyvät aina aamukahvi ja sämpylä, lounassalaatti- tai keitto, koulutusmateriaali ja -aineisto, Bellabaci-diplomi ja Bellabaci-tuotteiden tukkuosto-oikeus. 

PERUSPAKETIN hintaan sisältyvät valintasi mukaan joko 2 kpl kasvokuppeja tai 2 kpl vartalokuppeja sekä vapaavalintainen Bellabaci-hoitoemulsio 120 ml. Peruspaketin hinta on 300 €/henkilö + alv 24%. 

TÄYDELLINEN PAKETTI sisältää kaikki kuppikoot (super, body, face ja bambino) sekä 2 kpl vapaavalintaista Bellabaci-hoitoemulsiota 120 ml. Täydellisen paketin hinta on 410 €/ henkilö + alv 24%. 

Jos samasta yrityksestä osallistuu useampi koulutettava, pyytäkää tarjousta koulutuksen hinnoittelusta info(@)avelida.fi

KOULUTUS UUDISTUU! 

Bellabaci-kasvohoitomenetelmäkoulutus

Tämä koulutus UUDISTUU syksyn aikana. Lanseeraamme 29.9. täysin uuden Bellabaci-kasvohoitomenetelmän - konseptin, jolla valloitat asiakkaasi. Seuraa meitä instagramissa Avelidafi tai facebookissa Avelida Oy niin pysyt ajan tasalla. 

Bellabaci-tuotekoulutus, webinaari 

Tätä webinaaria suosittelemme silloin, kun haluat oppia tuntemaan Bellabaci-hoitoemulsioiden ja -öljyjen sisällysluettelot, ominaisuudet, vaikutusalueet ja hoitokohteet paremmin.

Webinaari järjestetään muutaman kerran vuodessa kysynnän mukaan. Webinaari on tarkoitettu etenkin Bellabaci-hoitomenetelmäkoulutukseen osallistuneille vahvistamaan tuotetietämystä, mutta soveltuu mainiosti muillekin. Webinaari on maksuton! 

Webinaarit pidetään arki-iltaisin, kesto 1 h. Webinaarit jatkuvat taas syksyllä! 

Ilmoittaudu koulutuksiin alla olevalla lomakkeella. Kirjoita Viesti-kenttään mahdolliset ruoka-aineallergiat tai muut toiveet lähiopetuksessa huomioitavaksi. 

Vahvistamme ilmoittautumisesi sähköpostilla ilmoittautumislomakkeessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen ja lähetämme laskun, mikä tulee maksaa eräpäivänä. Laskun maksamalla vahvistat osallistumisesi koulutukseen. 

Lasku voidaan jakaa useampaan erään, kuitenkin niin, että koko summa on maksettu viikkoa ennen koulutusta. 

Tarvittaessa järjestämme Bellabaci-hierontahoitomentelmän esittelyn ja koulutustilaisuuden omassa hoitolassasi. Kysy lisää info (@) avelida.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta.  

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen täyttämällä oheinen lomake:  

Haluan osallistua seuraavaan koulutuspäivään: