KOULUTUKSET

BELLABACI-HOIDOSTA SANOTTUA: 

"Hoito oli rentouttavaa, vei ajatukset tähän hetkeen ja hyvään oloon. Toi laajemminkin kuin hoidettavaan kehon osaan (kasvot) kokonaisvaltaisen hyvän olon tunteen. Veri lähti kiertämään, hoidon jälkeen nukutti hyvin." 

- Mirka -  

"Lihakset elpyivät turvallisessa ja miellyttävässä Bellabaci-hoidossa. Tunnin kestänyt hoito sai minut aivan nirvanaan! Tehokasta ja rentouttavaa yhtä aikaa."

- Johanna - 

Kiitos rentouttavasta Bellabaci-hoidosta. Hoito oli miellyttävän tuntuinen ja säännöllisellä hoidolla varmasti hyviä tuloksia ihoon ja verenkiertoon. Kiitos! 

- Mirva - 

"Se oli rentouttava hoito. Siihen niska-hartia-pääjumiin. Se oli ihanantuntuinen hoito. Se rentoutti henkisesti. Musta se sopisi hyvin rentoutus-/kivunhoidoksi johonkin esim. kauneushoitolaan." 

- Mervi - 

"Kokeilin ensimmäistä kertaa Bellabaci-kuivakuppaushoitoa niskalihasten kireyden vuoksi. Hoito aloitettiin niska- ja yläselän alueelta, jonka jälkeen hoidettiin kasvot ja kaula. Käsittely oli äärimmäisen rentouttavaa ja pehmensi lihasjännitteitä sekä niskassa että kasvoilla. Illalla nukutti hyvin ja aamulla oli virkeä olo. Menen ehdottomasti uudelleen!" 

- KMS - 

Tule mukaan koulutuksiimme! Saat lisäosaamista ja mainion palvelun hoitovalikoimiisi. Tutustu alla koulutusvaihtoehtoihimme. 

Kokonaisvaltainen Bellabaci-hierontamenetelmäkoulutus, vartalo ja kasvot 

Seuraavat koulutukset järjestetään:

su 15.8.2021 kello 9.30 - 18.00 Vantaalla                            

la 25.9.2021 kello 9.30 - 18.00 Jyväskylässä                         

la 23.10.2021 kello 9.30 - 18.00 Vantaalla                             

la 20.11.2021 kello 9.30 - 18.00 Jyväskylässä

Huomioimme ajantasaiset covid-19 rajoitukset. Koulutuksessa huolehdimme osallistujien turvallisuudesta ja terveydestä. 

Koulutus valmentaa Sinusta Bellabaci-hoitomenetelmän ammattilaisen ja voit ryhtyä tekemään asiakashoitoja heti koulutuksen käytyäsi. Koulutuksessa käsitellään koko keho ja kasvot, joten Sinulla on kaikki valmiudet hoitaa omaa asiakaskuntaasi kokonaisvaltaisesti. 

Työskentelemme kurssilla pareittain. Et tarvitse omaa paria, vaan huolehdimme siitä, että osallistujia on riittävästi. Hoidamme toinen toisemme, joten koet itsekin, miltä hoito tuntuu ja opit oikeat tekniikat. Kurssin painopisteenä on itse tekeminen käytännön harjoittelun avulla ja oikean tekniikan oppiminen. 

Koulutuksen hintaan sisältyvät aina aamukahvi ja sämpylä, lounassalaatti- tai keitto, koulutusmateriaali ja -aineisto, Bellabaci-diplomi ja Bellabaci-tuotteiden tukkuosto-oikeus. 

PERUSPAKETIN hintaan sisältyvät valintasi mukaan joko 2 kpl kasvokuppeja tai 2 kpl vartalokuppeja sekä vapaavalintainen Bellabaci-hoitoemulsio 120 ml. Peruspaketin hinta on 300 €/henkilö + alv 24%. 

TÄYDELLINEN PAKETTI sisältää kaikki kuppikoot (super, body, face ja bambino) sekä 2 kpl vapaavalintaista Bellabaci-hoitoemulsiota 120 ml. Täydellisen paketin hinta on 410 €/ henkilö + alv 24%. 

Jos samasta yrityksestä osallistuu useampi koulutettava, pyytäkää tarjousta koulutuksen hinnoittelusta info(@)avelida.fi

Bellabaci-kasvohoitomenetelmä verkkokurssina

Tämä koulutus järjestetään verkkokurssina silloin, kun haluat hyödyntää Bellabaci-hoitomenetelmää ainoastaan kasvojen hoidossa. 

Koulutus järjestetään sopimuksen mukaan, oman aikataulusi puitteissa, joten ilmoittautumisen yhteydessä esitä ajankohtatoiveesi. 

Koulutuksen hintaan sisältyvät kasvokupit 4 kpl ja Skin get a life-hoitoemulsio 120 ml. Koulutuksen hinta on 109 € + alv 24%. Jos samasta yrityksestä osallistuu useampi koulutettava, pyytäkää tarjousta koulutuksen hinnoittelusta info(@)avelida.fi

Bellabaci-tuotekoulutus, webinaari

Tätä webinaaria suosittelemme silloin, kun haluat oppia tuntemaan Bellabaci-hoitoemulsioiden ja -öljyjen sisällysluettelot, ominaisuudet, vaikutusalueet ja hoitokohteet paremmin.

Webinaari järjestetään muutaman kerran vuodessa kysynnän mukaan. Webinaari on tarkoitettu etenkin Bellabaci-hoitomenetelmäkoulutukseen osallistuneille vahvistamaan tuotetietämystä, mutta soveltuu mainiosti muillekin. Webinaari on maksuton! 

Webinaarit pidetään arki-iltaisin, kesto 1 h. Webinaarit jatkuvat taas syksyllä! 

Ilmoittaudu koulutuksiin alla olevalla lomakkeella. Kirjoita Viesti-kenttään mahdolliset ruoka-aineallergiat tai muut toiveet lähiopetuksessa huomioitavaksi. 

Vahvistamme ilmoittautumisesi sähköpostilla ilmoittautumislomakkeessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen ja lähetämme laskun, mikä tulee maksaa eräpäivänä. Laskun maksamalla vahvistat osallistumisesi koulutukseen. 

Lasku voidaan jakaa useampaan erään, kuitenkin niin, että koko summa on maksettu viikkoa ennen koulutusta. 

Tarvittaessa järjestämme Bellabaci-hierontahoitomentelmän esittelyn ja koulutustilaisuuden omassa hoitolassasi. Kysy lisää info (@) avelida.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta.  

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen täyttämällä oheinen lomake: 

Haluan osallistua seuraavaan koulutuspäivään: