KOULUTUKSET

Bellabaci-hoitomenetelmäkoulutuksia järjestetään pääsääntöisesti Vantaalla, Tampereella, Jyväskylässä ja Turussa. Koulutukset järjestetään aina läsnäolokoulutuksena, koska mielestämme Bellabaci-hoitomenetelmää ei pysty täysin oppimaan verkko-opetuksessa. Haluamme varmistaa, että opit oikeat, käsiäsi säästävät tekniikat, pääset tekemään hoitoa ja kokemaan itsekin miltä tuntuu olla Bellabaci-hoidossa.

Koulutus valmentaa Sinusta Bellabaci-hoitomenetelmän ammattilaisen ja voit ryhtyä tekemään asiakashoitoja heti koulutuksen käytyäsi. Koulutuksessa käsitellään koko keho, joten Sinulla on kaikki valmiudet hoitaa omaa asiakaskuntaasi kokonaisvaltaisesti.

Työskentelemme kurssilla pareittain. Et tarvitse omaa paria, vaan huolehdimme siitä, että osallistujia on riittävästi. Hoidamme toinen toisemme, joten koet itsekin, miltä hoito tuntuu ja opit oikeat tekniikat. Kurssin painopisteenä on itse tekeminen käytännön harjoittelun avulla ja oikean tekniikan oppiminen.

Koulutuksen hintaan sisältyvät aina aamukahvi ja sämpylä, lounassalaatti- tai keitto, koulutusmateriaali ja -aineisto, Bellabaci-diplomi ja Bellabaci-tuotteiden tukkuosto-oikeus. 

PALAUTETTA BELLABACI-KOULUTUKSESTA: 

"Päivä oli oikein onnistunut. Parasta oli kuitenkin se, kun työskenneltiin pareina ja sai itsekin kokea miltä hoito tuntuu. Ihana uusi kokemus. Koulutusmateriaali ja kouluttaja olivat täysi 10! Kouluttaja oli kiva, hyvä ja rauhallinen. Tarjoiluista 8,5. Päivälle kokonaisarvosanaksi 9."

-N.N.-

"Bellabaci-hoitomenetelmäkoulutus oli hyödyllinen. Tukee jo olemassa olevia palveluitani ja jatkokouluttautumistani.  Voin suositella koulutusta muillekin hoitotyön tekijöille. Koulutuspäivän materiaalit, käytännön harjoitukset, tarjoilut ja kouluttajan ote saa 10 pistettä!" 

- N.N. -

"Koulutus oli todella hyödyllinen ja siitä sain hyviä eväitä omaan työhön osaksi klassista hierontaa. Voin suositella lämpimästi myös muille terveydenhuollon ammattilaisille. Päivän parasta antia oli uuden oppiminen, uusiin ihmisiin tutustuminen. Päivä oli ihanan rento mutta informatiivinen. Koulutusmateriaali, käytännön harjoittelu, kouluttajan panos ja tarjoilut olivat erinomaiset."

- Sari - 

"Paikan päällä saatu oppiminen ja tekeminen olivat hyödyllistä. Koulutus antaa hyvät valmiudet aloittaa tekemään imukuppihierontoja omassa hoitolassa. Voin suositella koulutusta. Päivässä parasta oli hoidon tekeminen ja itse sen saaminen. Koulutuspäivän järjestelyt ja koulutusmateriaalit olivat täyden 10 arvoiset". 

- Marjo - 

"Koulutus oli hyödyllinen. Otan ehdottomasti hoitorepertuaariin! Koulutuksessa jo puhuttiin, että hoitomenetelmä on hyvä lisä ja työkalu kehonhoitajille. Käytännön koulutuksessa oli aivan ihana saada itse hoitoa. Käytännön tekeminen on ihan ehdoton tällaisissa koulutuksissa. Pidän hyvänä myös sitä, ettei hoitotuotteita ole ihan mahdotonta määrää ja että tuotteiden nimet kuvaavat vaikutuksia. Tarjoilut olivat ihanat. Kouluttaja on ihana, lämmin persoona. Keskustelut karkasivat välillä epäoleellisiin aiheisiin". 

- N.N. - 

BELLABACI-HOIDOSTA SANOTTUA: 

"Lihakset elpyivät turvallisessa ja miellyttävässä Bellabaci-hoidossa. Tunnin kestänyt hoito sai minut aivan nirvanaan! Tehokasta ja rentouttavaa yhtä aikaa."

- Johanna - 

Kiitos rentouttavasta Bellabaci-hoidosta. Hoito oli miellyttävän tuntuinen ja säännöllisellä hoidolla varmasti hyviä tuloksia ihoon ja verenkiertoon. Kiitos! 

- Mirva - 

"Se oli rentouttava hoito. Siihen niska-hartia-pääjumiin. Se oli ihanantuntuinen hoito. Se rentoutti henkisesti. Musta se sopisi hyvin rentoutus-/kivunhoidoksi johonkin esim. kauneushoitolaan." 

- Mervi - 

"Kokeilin ensimmäistä kertaa Bellabaci-hoitoa niskalihasten kireyden vuoksi. Hoito aloitettiin niska- ja yläselän alueelta, jonka jälkeen hoidettiin kasvot ja kaula. Käsittely oli äärimmäisen rentouttavaa ja pehmensi lihasjännitteitä sekä niskassa että kasvoilla. Illalla nukutti hyvin ja aamulla oli virkeä olo. Menen ehdottomasti uudelleen!" 

- KMS - 

Tule mukaan koulutuksiimme! Saat lisäosaamista ja mainion palvelun hoitovalikoimiisi. 

Tutustu alla koulutusaikatauluun ja ilmoittaudu mukaan! 

Kokonaisvaltainen Bellabaci-hierontamenetelmäkoulutus, koulutuspäivät

Seuraavat koulutukset järjestetään:                              

la 3.12. kello 9.30 - 18.00 Vantaalla                                            

su 4.12. kello 10.00 - 18.00 Turussa

la 10.12. kello 9.30. - 18.00 Vantaalla 

Tampereen, Jyväskylän ja uutuutena Kuopion koulutukset jatkuvat heti vuoden vaihteen jälkeen. 


KOULUTUKSEN HINNOITTELU 

PERUSPAKETIN hintaan sisältyvät 2 kpl vartalokuppeja sekä vapaavalintainen Bellabaci-hoitoemulsio 120 ml. Peruspaketin hinta on 300 €/henkilö + alv 24%. 

TÄYDELLINEN PAKETTI sisältää kaikki kuppikoot (super, body, face ja bambino) sekä 2 kpl vapaavalintaista Bellabaci-hoitoemulsiota 120 ml. Täydellisen paketin hinta on 410 €/ henkilö + alv 24%. 
 
HOITOLAPAKETTI sisältää kaikki kuppikoot (super, body, face ja bambino) sekä kaikki 6 Bellabaci-hoitoemulsiota 120 ml. Hoitolapaketin hinta on 525 € + alv 24% sisältäen yhden henkilön koulutuksen koulutustilassamme. 

Jos samasta yrityksestä osallistuu useampi koulutettava, pyytäkää tarjousta koulutuksen hinnoittelusta info(@)avelida.fi

Ilmoittaudu koulutuksiin alla olevalla lomakkeella

Kirjoita Viesti-kenttään mahdolliset ruoka-aineallergiat tai muut toiveet lähiopetuksessa huomioitavaksi.

Vahvistamme ilmoittautumisesi sähköpostilla ilmoittautumislomakkeessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen ja lähetämme varausmaksu laskun, mikä tulee maksaa eräpäivänä. Varausmaksun maksamalla vahvistat osallistumisesi koulutukseen. Varausmaksua ei palauteta peruutuksen sattuessa. 

Lasku voidaan jakaa useampaan erään, kuitenkin niin, että koko summa on maksettu ennen koulutusta. 


ILMOITTAUTUMISLOMAKE:

Haluatko Bellabaci-hoitomentelmän esittelyn ja koulutustilaisuuden omaan hoitolaasi?

Kysy lisää info (@) avelida.fi tai sivuvalikon yhteydenottolomakkeen kautta.