KOULUTUKSET 

Bellabaci-hoitomenetelmäkoulutuksia järjestetään eri puolilla Suomea, mutta pääsääntöisesti Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Koulutukset järjestetään aina läsnäolokoulutuksena, koska mielestämme Bellabaci-hoitomenetelmää ei pysty täysin oppimaan verkko-opetuksessa. Haluamme varmistaa, että opit oikeat, käsiäsi säästävät tekniikat, pääset tekemään hoitoa jo harjoittelutilanteessa ja kokemaan itsekin miltä tuntuu olla Bellabaci-hoidossa.

Koulutus valmentaa Sinusta Bellabaci-hoitomenetelmän ammattilaisen ja voit ryhtyä tekemään asiakashoitoja heti koulutuksen käytyäsi. Koulutuksessa käsitellään koko keho, joten Sinulla on kaikki valmiudet hoitaa omaa asiakaskuntaasi kokonaisvaltaisesti.

Työskentelemme kurssilla pareittain. Et tarvitse omaa paria, vaan huolehdimme siitä, että osallistujia on riittävästi. Hoidamme toinen toisemme, joten koet itsekin, miltä hoito tuntuu ja opit oikeat tekniikat. Kurssin painopisteenä on itse tekeminen käytännön harjoittelun avulla ja oikean tekniikan oppiminen.

KOULUTUKSEN HINNOITTELU 

Koko päivän kestävän koulutuksen hintaan sisältyvät aina aamu- ja iltapäiväkahvi, koulutusmateriaali ja -aineisto, Bellabaci-diplomi ja Bellabaci-tuotteiden tukkuosto-oikeus. Bellabaci-koulutuksen kokonaishinta määräytyy valitsemasi tarvikepaketin mukaan seuraavasti:

ALOITUSPAKETIN hintaan sisältyvät 2 kpl vartalokuppeja sekä vapaavalintainen Bellabaci-hoitoemulsio 120 ml. Aloituspaketin hinta on 350 €/henkilö + alv 24%.

PERUSPAKETTI sisältää kaikki kuppikoot (super, body, face ja bambino) sekä 2 kpl vapaavalintaista Bellabaci-hoitoemulsiota 120 ml. Peruspaketin hinta on 450 €/ henkilö + alv 24%.

TÄYDELLINEN HOITOLAPAKETTI sisältää kaikki kuppikoot (super, body, face ja bambino) sekä kaikki 6 Bellabaci-hoitoemulsiota 120 ml. Hoitolapaketin hinta on 550 € + alv 24% / henkilö.

KERTAUSPÄIVÄ sisältää tehokasta opetusta ja kertausta, markkinointi-ideoita, sparrausta, aamu- ja iltapäiväkahvit. Kertauspäivän hinta on 50 € + alv 24 % / henkilö.

WEBINAARI 
Maksuttomassa webinaarissa kerromme mistä Bellabaci-hoitomenetelmässä on kyse mm. hoidon hyödyt, vaikutukset ja käyttökohteet. 
YSTÄVÄNPÄIVÄTARJOUS 17.3. Koulutuspäivä sisältää tehokasta käytännön harjoittelua, kirjallisen materiaalin, aamukahvin ja lounassalaatin. Koulutuspäivän hinta on 100 € + alv 24 % / henkilö.

ILMOITTAUTUMISLOMAKE:

Vahvistamme ilmoittautumisesi sähköpostilla ilmoittautumislomakkeessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen ja lähetämme varausmaksulaskun, mikä tulee maksaa eräpäivänä. Varausmaksun maksamalla vahvistat osallistumisesi koulutukseen. Varausmaksua ei palauteta peruutuksen sattuessa, jos ilmoittautuminen peruutetaan 2 viikkoa ennen koulutusta.

Koulutusmaksu palautetaan kokonaan silloin, jos koulutus joudutaan peruuttamaan vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Lasku voidaan jakaa useampaan erään, kuitenkin niin, että koko summa on maksettu ennen koulutusta. 

Haluatko Bellabaci-hoitomenetelmän esittelyn ja koulutustilaisuuden omaan hoitolaasi?

Kysy lisää info (@) avelida.fi tai sivuvalikon yhteydenottolomakkeen kautta.