KOULUTUKSET

Bellabaci-hoitomenetelmäkoulutuksia järjestetään pääsääntöisesti Vantaalla, Tampereella, Jyväskylässä ja nyt uusina koulutuspaikkakuntina Kuopiossa ja Oulussa. Koulutukset järjestetään aina läsnäolokoulutuksena, koska mielestämme Bellabaci-hoitomenetelmää ei pysty täysin oppimaan verkko-opetuksessa. Haluamme varmistaa, että opit oikeat, käsiäsi säästävät tekniikat, pääset tekemään hoitoa jo harjoittelutilanteessa ja kokemaan itsekin miltä tuntuu olla Bellabaci-hoidossa.

Koulutus valmentaa Sinusta Bellabaci-hoitomenetelmän ammattilaisen ja voit ryhtyä tekemään asiakashoitoja heti koulutuksen käytyäsi. Koulutuksessa käsitellään koko keho, joten Sinulla on kaikki valmiudet hoitaa omaa asiakaskuntaasi kokonaisvaltaisesti.

Työskentelemme kurssilla pareittain. Et tarvitse omaa paria, vaan huolehdimme siitä, että osallistujia on riittävästi. Hoidamme toinen toisemme, joten koet itsekin, miltä hoito tuntuu ja opit oikeat tekniikat. Kurssin painopisteenä on itse tekeminen käytännön harjoittelun avulla ja oikean tekniikan oppiminen.

BELLABACI-HOIDOSTA SANOTTUA: 

"Lihakset elpyivät turvallisessa ja miellyttävässä Bellabaci-hoidossa. Tunnin kestänyt hoito sai minut aivan nirvanaan! Tehokasta ja rentouttavaa yhtä aikaa."

- Johanna - 

Kiitos rentouttavasta Bellabaci-hoidosta. Hoito oli miellyttävän tuntuinen ja säännöllisellä hoidolla varmasti hyviä tuloksia ihoon ja verenkiertoon. Kiitos! 

- Mirva - 

"Se oli rentouttava hoito. Siihen niska-hartia-pääjumiin. Se oli ihanantuntuinen hoito. Se rentoutti henkisesti. Musta se sopisi hyvin rentoutus-/kivunhoidoksi johonkin esim. kauneushoitolaan." 

- Mervi - 

"Kokeilin ensimmäistä kertaa Bellabaci-hoitoa niskalihasten kireyden vuoksi. Hoito aloitettiin niska- ja yläselän alueelta, jonka jälkeen hoidettiin kasvot ja kaula. Käsittely oli äärimmäisen rentouttavaa ja pehmensi lihasjännitteitä sekä niskassa että kasvoilla. Illalla nukutti hyvin ja aamulla oli virkeä olo. Menen ehdottomasti uudelleen!" 

- KMS - 

Tule mukaan koulutuksiimme! Saat lisäosaamista ja mainion palvelun hoitovalikoimiisi. 

Tutustu alla koulutusaikatauluun ja ilmoittaudu mukaan! Koulutusten vähimmäisosallistujamäärä on 4 henkilöä.

Bellabaci-hierontamenetelmäkoulutus, syksyn 2023 koulutuspäivät 

Oulussa  

su 24.9. kello 10.00 - 18.00 Bellabaci-imukuppihieronta


Vantaalla 

su 15.10. kello 10.00 - 18.00 Bellabaci-imukuppihieronta


Vantaalla

la 4.11. kello 10.00 - 18.00 Bellabaci-imukuppihieronta


Tampereella

pe 24.11. kello 10.00 - 18.00 Bellabaci-imukuppihieronta


Kuopiossa 

la 2.12. kello 10.00 - 18.00 Bellabaci-imukuppihieronta


Turussa

la 9.12. kello 10.00 - 18.00 Bellabaci-imukuppihieronta


KOULUTUKSEN HINNOITTELU 

Koko päivän kestävän koulutuksen hintaan sisältyvät aina aamukahvi ja sämpylä, lounassalaatti- tai keitto, koulutusmateriaali ja -aineisto, Bellabaci-diplomi ja Bellabaci-tuotteiden tukkuosto-oikeus.

Bellabaci-koulutuksen kokonaishinta määräytyy valitsemasi tarvikepaketin mukaan.  

ALOITUSPAKETIN hintaan sisältyvät 2 kpl vartalokuppeja sekä vapaavalintainen Bellabaci-hoitoemulsio 120 ml. Aloituspaketin hinta on 350 €/henkilö + alv 24%. 

PERUSPAKETTI sisältää kaikki kuppikoot (super, body, face ja bambino) sekä 2 kpl vapaavalintaista Bellabaci-hoitoemulsiota 120 ml. Peruspaketin hinta on 450 €/ henkilö + alv 24%. 
 
TÄYDELLINEN HOITOLAPAKETTI sisältää kaikki kuppikoot (super, body, face ja bambino) sekä kaikki 6 Bellabaci-hoitoemulsiota 120 ml. Hoitolapaketin hinta on 550 € + alv 24% / henkilö.

Jos samasta yrityksestä osallistuu useampi koulutettava, pyytäkää tarjousta koulutuksen hinnoittelusta info(@)avelida.fi

Ilmoittaudu koulutuksiin alla olevalla lomakkeella

Kirjoita Viesti-kenttään mahdolliset ruoka-aineallergiat tai muut toiveet lähiopetuksessa huomioitavaksi.

Vahvistamme ilmoittautumisesi sähköpostilla ilmoittautumislomakkeessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen ja lähetämme varausmaksulaskun, mikä tulee maksaa eräpäivänä. Varausmaksun maksamalla vahvistat osallistumisesi koulutukseen. Varausmaksua ei palauteta peruutuksen sattuessa, jos ilmoittautuminen peruutetaan 2 viikkoa ennen koulutusta. 

Koulutusmaksu palautetaan kokonaan silloin, jos koulutus joudutaan peruuttamaan vähäisen osallistujamäärän vuoksi.  

Lasku voidaan jakaa useampaan erään, kuitenkin niin, että koko summa on maksettu ennen koulutusta. 


ILMOITTAUTUMISLOMAKE:

Haluatko Bellabaci-hoitomenetelmän esittelyn ja koulutustilaisuuden omaan hoitolaasi?

Kysy lisää info (@) avelida.fi tai sivuvalikon yhteydenottolomakkeen kautta.