Bellabaci-hoitoemulsioissa ja -öljyissä yhdistyy luonnonmukainen kookosöljy ja aromaterapeuttiset sekä homeopaattiset ainesosat, joiden hoitoalue ja -teho on tarkoin määritelty hoidettavaa aluetta ja hoitotarvetta ajatellen. Hoitotuotteiden aromaterapeuttinen tuoksumaailma on miellyttävä ja siedettävä.

Bellabaci-hoitoemulsioiden ja -öljyjen sisältämät hoitavat eteeriset öljyt vaikuttavat hyvinvointiimme mm. ihon läpi, josta ne kulkeutuvat kudoksiin, hengitysteiden ja keuhkojen välityksellä sekä hajuaistin kautta, joka on nopein vaikuttava tapa hyödyntää eteeristen öljyjen vaikuttavia ominaisuuksia.  

Bellabacin luomulaatuisilla, aromaterapeuttisilla öljysekoituksilla voidaan lisätä Bellabaci-hoitotuotteiden tehoa tai lisätä niitä haluamaasi hierontaöljyyn tai -voiteeseen. Öljysekoituksissa vaikuttavat erilaisten hoitavien eteeristen öljyjen yhdistelmät, joiden avulla voidaan stimuloida asiakkaan aisteja ja lisätä hyvinvointia. 

Bellabaci luomuöljysekoitusten sisältämät hoitavat eteeriset öljyt vaikuttavat hyvinvointiimme mm. ihon läpi, josta ne kulkeutuvat kudoksiin, hengitysteiden ja keuhkojen välityksellä sekä hajuaistin kautta, joka on nopein vaikuttava tapa hyödyntää eteeristen öljyjen vaikuttavia ominaisuuksia.

Järjestämme ammattilaisille suunnattuja koulutuspäiviä, jotta pystyt omaksumaan menetelmän parhaalla mahdollisella tavalla tukemaan omaa asiakastyötäsi.

Koulutuspäivien ohessa esittelemme oheismyyntituotteita liiketoimintaasi ja asiakkaasi hyvinvointia tehostamaan. Ota yhteyttä ja keskustellaan!

BELLABACI

Kokonaisvaltainen hierontamenetelmä kehon parhaaksi

Bellabaci-hoitomenetelmä on kokonaisvaltainen, holistinen kauneuden- ja terveydenhoitomenetelmä, joka ottaa huomioon koko kehon tasapainon. Hoitomenetelmän muodostavat lääketieteellisesti valmistetut, silikoniset imukupit sekä aromaterapeuttiset, homeopaattiset hoitoemulsiot ja -öljyt. 

Ammattilaisen on helppo omaksua Bellabaci- hierontamenetelmä, koska metodi on yhdistelmä lymfa-, syväkudos ja klassista hierontaa. Bellabaci - menetelmässä käytettävät kupit säästävät käsiä väsymiseltä. Kupin sisään muodostuva imupaine mahdollistaa hoidon tehon syvemmälle kudoksiin olematta epämiellyttävää asiakkaalle.

Bellabaci-menetelmä tarjoaa:

  • Syvempää tehoa vähemmällä vaivalla
  • Kudosten käsittely ilman epämukavuutta asiakkaalle
  • Hoito voidaan räätälöidä tilanteen ja asiakkaan
    tarpeiden mukaan
  • Tuloksia lyhyemmässä ajassa
  • Kustannustehokasta hoitoa
  • yhdistettävissä muihin jo olemassa oleviin hoitoihin
Bellabaci Professional Kit
Bellabaci Professional Kit

Bellabaci Professional Kit sisältää kaiken mitä tarvitset asiakastyössäsi. Pakkauksessa on kahta kokoa kasvokuppeja, neljä kappaletta vartalon hoitoon tarkoitettuja kuppeja sekä kaksi kappaletta jumbokuppeja. Lisäksi paketissa tulee mukana DVD, jossa käydään imukuppihieronnan ja kuivakuppauksen periaatteet teoriatasolla.

Ohessa ammattilaiskuvasto käyttöösi!

Bellabaci Facial Cups
Bellabaci Facial Cups
Bellabaci Body Cups
Bellabaci Body Cups
Bellabaci Super Cups
Bellabaci Super Cups

COCOBACI

Oil pulling on perinteinen ayurvedinen hoitokeino suun ja koko kehon terveyden parantamiseksi. Suun terveydestä huolehtiminen jää usein pelkkään hampaiden harjaukseen siitäkin huolimatta, että suun terveydellä on valtavan suuri merkitys kokonaisterveyteen. Suun tulehdukset leviävät herkästi verenkierron kautta muualle elimistöön, eikä tulehduskierrettä voi pysäyttää ennen kuin koko suu on terve. Oil pulling on suoraan suomennettuna öljypurskuttelua, jossa öljy toimii puhdistavana aineena keräten bakteereja itseensä. Suun kunnon paranemisen ja hampaiden vaalentumisen ohella purskuttelusta voi saada apua moniin vaivoihin poskiontelontulehduksista, ihottumiin, maksan ylikuormittumiseen, unettomuuteen ja nivelvaivoihin. Mikä parasta, Oil pullingin avulla plakki vähenee, ikenet vahvistuvat, hampaita ei enää vihlo ja hampaat ovat puhtaammat ja valkoisemmat.