MITÄ BELLABACI-HOITOMENETELMÄ ON?

BELLABACI-HOITOMENETELMÄ ON KOKONAISVALTAINEN KONSEPTI, JOSSA AROMATERAPEUTTISET HOITOTUOTTEET TUKEVAT IMUKUPPIHIERONNAN TEHOA

Kokonaisvaltainen hoitomenetelmä kehon parhaaksi

Bellabaci-hoitomenetelmä perustuu muinaiseen kiinalaiseen kuivakuppaukseen ja imukuppihierontaan. Kyseessä on tähän päivään tuotu modernisoitu hoitomenetelmä, joka on kokonaisvaltainen ja luonnollinen, kauneutta ja terveyttä edistävä konsepti, jossa otetaan huomioon koko kehon tasapaino. Hoitomenetelmässä käytetään lääketieteellisesti valmistettuja silikonisia imukuppeja sekä hoidon tehostamiseksi aromaterapeuttisia hoitoemulsioita ja -öljyjä. 

Puhumme aromaterapeuttisesta ja lymfaattisesta imukuppihieronnasta. 

Bellabaci-hoitomenetelmässä hoidettavalla alueella käytetään välittäjäaineena Bellabaci-hoitotuotetta hoidon tehostamiseksi ja imukupin liikuttelun helpottamiseksi. Hoidon teho perustuu imukupin alipaineeseen. Imukuppiin muodostuva alipaine aktivoi pehmytkudosta ja vaikuttaa ihon syvempiin kerroksiin. Bellabaci-hoitomenetelmässä kudosta nostetaan alipaineen avulla ylöspäin. Hoitotuotteet on suunniteltu siten, että jokaisen hoitotuotteen sisältämät ainesosat hoitavat kyseistä hoitoaluetta. 

Bellabaci-hoitomenetelmä vilkastuttaa aineenvaihduntaa, tehostaa lymfanestekiertoa ja vähentää turvotusta, poistaa kehon kuona-aineita, vapauttaa lihasjännityksiä, tehoaa kuin syväkudoshieronta, aktivoi parasympaattista hermostoa, rauhoittaa ja hoitaa kokonaisvaltaisesti. 

BELLABACI-HOITOTUOTTEET 

Bellabaci-hoitoemulsioissa ja -öljyissä yhdistyvät luonnonmukaiset kookosöljy ja aromaterapeuttiset ainesosat, joiden hoitoalue ja -teho on tarkoin määritelty hoidettavaa aluetta ja hoitotarvetta ajatellen. Hoitotuotteiden aromaterapeuttinen tuoksumaailma on miellyttävä ja siedettävä, myös tuoksuherkille ihmisille. Hoitotuotteet eivät sisällä synteettisiä tai kehoa ja mieltä vahingoittavia ainesosia. 

Bellabaci-hoitoemulsioiden ja -öljyjen sisältämät hoitavat eteeriset öljyt vaikuttavat hyvinvointiimme mm. ihon läpi, josta ne kulkeutuvat kudoksiin, hengitysteiden ja keuhkojen välityksellä sekä hajuaistin kautta, joka on nopein vaikuttava tapa hyödyntää eteeristen öljyjen vaikuttavia ominaisuuksia.  

BELLABACI-HOITOMENETELMÄN EDUT AMMATTILAISELLE

Ammattilaisen on helppo omaksua Bellabaci- hierontamenetelmä, koska metodi on yhdistelmä lymfa-, syväkudos ja klassista hierontaa. Bellabaci - menetelmässä käytettävät kupit säästävät käsiä väsymiseltä. Kupin sisään muodostuva imupaine mahdollistaa hoidon tehon syvemmälle kudoksiin olematta epämiellyttävää asiakkaalle.

Bellabaci-menetelmä tarjoaa:

  • Syvempää tehoa vähemmällä vaivalla
  • Kudosten käsittely ilman epämukavuutta asiakkaalle
  • Hoito voidaan räätälöidä tilanteen ja asiakkaan
    tarpeiden mukaan
  • Tuloksia lyhyemmässä ajassa
  • Kustannustehokasta hoitoa
  • yhdistettävissä muihin jo olemassa oleviin hoitoihin
The Power of Touch - Kosketuksen voima
The Power of Touch - Kosketuksen voima